Offshore og Maritime Jobber – Norge

Registrer deg eller søk en eller flere av våre Offshore og Maritime stillinger, og få en karriere i OSM. Du må registrere en profil hos oss først, før du kan søke på våre jobber. Du trenger kun å registrere deg én gang, deretter kan du søke så mange jobber du vil.

Det legges ofte ut ledige maritime stillinger i Norge og Europa, men vi har også stillinger over hele verden. Når det er en jobbutlysning som passer din kompetanse og erfaring, vil du bli kontaktet på e-post slik at du kan søke maritime og offshore jobber som du er interessert i. Hvis du ser etter en Maritim eller offshore jobber, er dette riktig sted for deg. OSM sin jobbside oppdateres kontinuerlig med nye jobber som blant annet Kaptein, Maskinist, Styrmann, Matros, Båtsmann/Bås, Kokk. Alle Maritime og offshore stillinger er listet opp under er fortsatt ledige for den rette kandidaten. Dersom annonsen forblir på nettsiden, betyr det at vi fortsatt søker kandidater til disse rollene.

Følg oss på LinkedIn for jobb i Norge

Har du en LinkedIn konto? Vår LinkedIn side «OSM Jobs at Sea» gir deg muligheten til å se våre nyeste stillinger for jobb i Norge, andre europeiske land, samt fra hele verden. Følg oss på LinkedIn, og få med deg fremtidige jobbmuligheter.

Følg oss på Facebook for jobb i Norge

Vår facebook gruppe “Maritime/Offshore jobs for European seafares” gir deg muligheten til å se våre nyeste stillinger for jobb i Norge, andre europeiske land, samt fra hele verden. Følg oss på Facebook, og få med deg fremtidige jobbmuligheter.