JOBB OMBORD PÅ FERGER OG HURTIGBÅTER I BOREAL SJØ

Boreal Sjø har ledige faste heltidsjobber ombord på ferger og hurtigbåter i hele Norge. For deg som er interessert i en jobb på sjøen og vil ha kort vei hjem, er dette den perfekte jobblokasjonen.

Boreal er en ledende aktør innen mobilitet og har 2700 medarbeidere i hele Norge. Rederiet Boreal Sjø drifter ferge og hurtigbåtruter i Oslo, Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal, Nordland, Troms & Finnmark.

Les mer og søk på de ledige stillingene med OSM.

Søk på ledige jobber i Boreal Sjø

Boreal ser etter deg som er klar for spennende jobbmuligheter ombord. Det er for alle stillingene et krav om gode språkkunnskaper i norsk, dansk eller svensk. Nedenfor kan du lese mer om ulike krav for hver stilling ombord.

Aktuelle kandidater med relevante sertifikater og kurs vil bli kontaktet fortløpende. Vi håper å motta din søknad og kunne tilby deg spennende jobbmuligheter i Boreal Sjø.

Jobb som Navigatør

I stillingen som Navigatør er det behov for Skipsførere og Overstyrmenn. Kravene for deg som ønsker deg jobb som Navigatør i Boreal Sjø er: DO 5 Skipsfører/Overstyrmann 500BT begrenset fartsområde 1-2, ROC sertifikat, grunnleggende sikkerhetskurs, helseerklæring for sjøfolk, passasjer- og krisehåndtering og ECDIS-kurs. Om det er enkelte kurs du ikke har på plass når du søker, så kan rederiet vurdere å dekke kurset.

 

Jobb som Maskinsjef

Som Maskinsjef i Boreal Sjø må du ha Kompetansesertifikat M3 eller høyere, Videregående sikkerhetskurs, kurs in Passasjer- og krisehåndtering, gyldig Helseerklæring for sjøfolk. Det er en fordel men ikke et krav om du har hurtigbåtkurs, ferdighetssertifikat IGF Advanced og høyspentkurs.

 

Jobb som Matros

For å jobbe som Matros i Boreal Sjø er det nødvendig med Ferdighetssertifikat matros, Grunnleggende sikkerhetskurs, Ferdighetssertifikat Båtmann, gyldig Helseerklæring for sjøfolk og kurs in Passasjer- og krisehåndtering.

 

Jobb som Maskinpasser

Det er ledige faste stillinger som Maskinpasser / Motorpasser. I jobben som Maskinpasser er det krav til grunnleggende sikkerhetskurs, helseerklæring for sjøfolk, passasjer- og krisehåndteringskurs og FSE-kurs. Rederiet kan vurdere å dekke kurs.

 

Jobb som Lettmatros

Kravene for å jobbe som Lettmatros er erfaring som lærling, lettmatros eller matros, grunnleggende sikkerhetskurs, passasjer- og krisehåndtering, ferdighetssertifikat Båtmann, redningsfarkost kurs og helseerklæring for sjøfolk. Kurs kan dekkes av Boreal Sjø.

 

Registrer interesse for jobb i Boreal Sjø her

Vi ønsker deg velkommen til å registrere din interesse for de ledige jobbene i Boreal Sjø. Registrer din CV i OSMs rekrutteringssystem for å kunne bli kontaktet om jobbmulighetene. Registrer din CV her: https://jobs.osm.no/