JOBB SOM NAVIGATØR, MASKINPASSER OG LETTMATROS i OSLOFJORDEN

Boreal Sjø har ledige stillinger som sommervikariat og faste heltidsjobber på øybåtene i Oslofjorden. For deg som er interessert i en jobb på sjøen og vil ha kort vei hjem, er dette den perfekte jobblokasjonen. Bor du litt unna Oslo, så kan Boreal Sjø ordne bosted med gratis overnatting for sommervikarerer frem til 31.august.

Boreal er en ledende aktør innen mobilitet og har 2700 medarbeidere i hele Norge. Rederiet Boreal Sjø drifter ferge og hurtigbåtruter i Oslo, Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal, Nordland, Troms & Finnmark.

Sambandene i Oslofjorden driftes av fem topp moderne og helt nye passasjerferger som betjener øyene Hovedøya, Bleikøya, Gressholmen, Lindøya, Nakkholmen og Langøyene. Det er ledige jobber ombord på de nye fergene Oslofjord 1, Oslofjord 2, Oslofjord 3 og Oslofjord 4. Les mer og søk på de ledige stillingene her.

Søk på ledige jobber i Boreal Sjø

Boreal ser etter deg som er klar for spennende jobbmuligheter i Oslofjorden. Det er for alle stillingene et krav om gode språkkunnskaper i norsk, dansk eller svensk. Nedenfor kan du lese mer om ulike krav for hver stilling ombord.

Aktuelle kandidater med relevante sertifikater og kurs vil bli kontaktet fortløpende. Vi håper å motta din søknad og kunne tilby deg spennende jobbmuligheter i Boreal Sjø.

Jobb som Navigatør

I stillingen som Navigatør er det behov for Skipsførere og Overstyrmenn for sommervikariat for høysesongen frem til 31.august. Kravene for deg som ønsker deg jobb som Navigatør i Boreal Sjø er: DO 5 Skipsfører/Overstyrmann 500BT begrenset fartsområde 1-2, ROC sertifikat, grunnleggende sikkerhetskurs, helseerklæring for sjøfolk, passasjer- og krisehåndtering og ECDIS-kurs. Om det er enkelte kurs du ikke har på plass når du søker, så kan rederiet vurdere å dekke kurset.

Les mer om Navigatør stillingen her

 

Jobb som Maskinpasser

Det er ledige både faste stillinger og sommervikariater for Maskinpasser / Motorpasser på Oslofergene. Som jobben som Maskinpasser er det krav til grunnleggende sikkerhetskurs, helseerklæring for sjøfolk, passasjer- og krisehåndteringskurs og FSE-kurs. Rederiet kan vurdere å dekke kurs.

Les mer og søk på Maskinpasser stillingen her

 

Jobb som Lettmatros

Boreal Sjø har ledige stillinger som Lettmatros på Oslofergene, både for faste helårsstillinger og som sommervikar. Kravene for å jobbe som Lettmatros er erfaring som lærling, lettmatros eller matros, grunnleggende sikkerhetskurs, passasjer- og krisehåndtering, ferdighetssertifikat Båtmann, redningsfarkost kurs og helseerklæring for sjøfolk. Kurs kan dekkes av Boreal Sjø.

Her kan du lese mer om og søke på stillingen som Lettmatros

 

Generell informasjon om de ledige stillingene

Det er mulighet for fast ansettelse elller sommervikariat frem til 31.august 2022. Rotasjon ombord er to uker på og to uker av. Søknadsfrist og startdato er snarest.


Fordeler og goder i jobben på Oslo-fergene til Boreal

Det er mange fordeler med å jobbe på Boreal Sjø’s ferger i Oslofjorden. Rederiet kan tilby deg et fantastisk arbeidssted i Oslofjorden, sammen med gode kolleger. Du får høy fleksibilitet på turer i sommer, med mulighet for alt fra et par turer til perioder med mer arbeid som sommervikariat. Lønnen er i henhold til tariff for hurtigbåt og ferjer. For deg som bor på Østlandsområdet får du muligheten for å jobbe på sjøen samtidig som du har kort vei hjem. Rederiet kan tilby sommervikarer bosted i Oslo med gratis overnatting.

Vi ønsker deg velkommen til å søke på de ledige jobbene nå. Følg lenkene til hver stilling, og søk på jobbene i OSMs rekrutteringssystem.